viernes, 16 de febrero de 2018

BLOG DE INFOGRAFIA

1. Condicions

2. Valoració del programa o programes utilitzats: en aquest treball, he utilitzat diversos programes com el Canva, el Memegenerator, Creately, etc.

Considerant que tots els programes tenen una part en la que hi ha que pagar per obtener nous dissenys, la resta estava molt bé.
Són programes gratuits però funcionen prou bé i al menys jo he estat molt content. En quant al programa res però, com sempre no tot podia funcionar bé cent por cent així que ens faltava una bona conexió per tal de que funcionara perfectament tot.



3. Valoració del treball proposat: el treball a mi m'ha agradat. Ricardo ens donà una llista de punts perquè començarem a fer tarjetes d'alguna manera i no quedar-nos buits de idees per tarjetes. No calia seguir els punts que hi havia en la fulla. Solament era una llista de possibles idees però nosaltres en teníem unes quantes...

No ha sigut un projecte esperat i això agrada. Podíem pasar el temps gaudint de les bromes que ens fèiem uns a altres. Ens ha fet pasar una estona molt agradable i a mi particularment m' ha agradat més que per exemple el treball de l' Èxcel.

A més no calia saber de com treballar amb aquests programes.

4. Diari de sessions: el 27 de novembre començàrem el treball de la infografia. Buscàrem a l'internet quins programes hi havia per tal de crear les tarjetes que ens manà Ricardo. Al mateix dia el professor ens donà una fulla amb un montó de punts els quals eren temes de les tarjetes que els podíem aplicar. Eren opcionals per si de cas, no se'ns ocorria ningú tema.

Solament recorde que Wences trià els programes Canva i Creately i jo alternaria tots els programes que hi haguera. En un principi, dividírem els puntos entre quatre per tal de guanyar més temps i la cosa ens durà dos sessions.

A la tercera sessió cadascú estava fent les tarjetes que volia fer, es a dir, posant el que volien.

El següent dia, Wences va fer una tonteria de tarjeta i ens enfadàrem amb ell. Va arribar a tal punt la cosa que vaig eliminar el seu treball mentre Óscar l'agafava les mans aprofitant que Ricardo no estava a l'aula. La tarjeta era molt fea així que vam fer el que teníem que fer.
Wenceslao a partir d'aquell dia seguí fent tarjetas que no valien un duro però no eren com la primera. Ja havia canviat de postura i les feia una mica més boniques.


Anàvem alternant el treball de les tarjetes amb el treball de l'Èxcel però es portava més protagonisme el treball amb aquest últim.

La penúltima setmana que vam estar treballant amb els ordinadors, Ricardo no vingué i hi havia que fer un dia Tarjetes i acabar-les i un altre començar el blog. Sincerament, vos creeu que vàrem fer més de tres tarjetes per grup? Si hagueu dit que si; esteu molt equivocats. No fèrem res perquè hi havia concursos de parxís, concursos de portamines, concursos d'escacs...una varietat més gran que els resultats de Mendel.


M'he compromés a que no diré noms pero ningú estava treballant i això ho puc confirmar. La classe de informàtica pareixia una sala especial de jocs que té el col·legi. A més, vingué Nacho que es un professor amb el qual pots parlar de futbol tot el que vullgues que ell enté tot el que dius.

El Madrid, perdó, el meu Madrid; el Reial, estava molt malt (ara no perquè hem marcat tres gols al Naymar y companyia) i Nacho encara que parega que no, li agrada picar madridistes.

Així va transcurrir la setmana en que Ricardo va faltar, cadascú fent de les seues. En quant al nostre grup, no progresarem gens ni mica. A més hi havia gent que aprofitava les classes per estudiar per a l'examen de matemàtiques que teníem aquella setmana el divendres.

Podríem dir que en cadascuna de les sessions que hem tingut que fer amb aquests programes, l' hem passat d'una forma agradable. Aquesta sensació puja quan el Johnny, l'Iván i l'Edison estan proper teu. Tenen unes ocurrències aquestos xics...


5. Valoració del grup: en quant a la valoració del grup, els donaré la mateixa puntuació a tots perquè han treballat tots.
Óscar, Wences i Javi tenen un 8. Óscar i jo per exemple hem estat molt més centrats al treball de l'Èxcel i no hem pogut donar la mateixa importància al treball de la infografia de manera individual encara que, ens hem aproximat al nombre de tarjetes que han fet els nostres companys.


No hay comentarios:

Publicar un comentario